Kosmetisk tandvård & tandblekning

Vi kan hjälpa dig må bättre!

Du som inte är nöjd med dina tänders utseende har alla möjligheter att få ett trivsammare, tryggare och snyggare utseende.
Vi behandlar dagligen patienter som vill bättra på sitt utseende. Det är också ett faktum att fasad och kindtänder slits med åren. Vi har arbetat med estetik i många år och kan skapa tänder som är rätt för dig. Vårt mål är att alla skall vara stolta över sitt leende.

Porslinsfasader

treatment-cosmetical-02Porslinsfasader är tunna porslinslaminat som limmas utanpå tänderna (i fronten).
Fasader kan användas när du vill ändra tändernas form, sluta mellanrum eller täcka allvarliga missfärgningar  / missbildningar i emaljen.

Blekning

treatment-cosmetical-01Blekning är en behandlingsmetod för dig som vill få ljusare och vitare tänder. Hemblekning sker med en individuellt anpassad blekningsskena i mjuk plast som fylls med en gel och placeras över tänderna. Behandlingen föregås av en undersökning av en legitimerad tandläkare eller tandhygienist som ordinerar lämplig behandlingstid. Själva behandlingen utförs i hemmet och i överensstämmelse med de instruktioner som givits av tandläkaren/tandhygienisten. Vid behov kan du rekommenderas att komma på återbesök till tandläkaren/tandhygienisten för kontroll av uppnått resultat.